Menu

Kleinschalig wonen belangrijk voor mijn 96-jarige partner

Elseline Knuttel

Op aanbeveling van goede vrienden, van wie de moeder al 6 jaar naar alle tevredenheid op de Wilgenhoeve woont, zijn we hier terecht gekomen. Ik vind het belangrijk voor mijn 96-jarige partner, die blind en geheel hulpbehoevend is en moeite heeft met communiceren, dat de Wilgenhoeve kleinschalig is.

De zorg is op maat en persoonlijk. Het eten wordt vers gekookt, het personeel eet zelf – al helpend – mee. De Wilgenhoeve is gevestigd in een nieuw complex, het is er licht, prettig en ruim.
En de Wilgenhoeve is gastvrij…: ik mag altijd blijven eten, van harte zelfs. Bezoek is echt welkom. Het is goed mogelijk om met het personeel te communiceren over de zorg en samen te zoeken naar de best mogelijke aanpak. In deze moeilijke levensfase is de zorg oprecht, respectvol en zorgvuldig.

Zorg op de Wilgenhoeve is meer dan alleen eten, drinken en wassen. De sfeer is rustig en er is ruimte voor persoonlijke aandacht, een briefje voorlezen, een praatje maken, de radio aanzetten. Als het maar enigszins kan krijgt elke bewoner dagelijks de gelegenheid een rondje om het huis te maken en de lucht te snuiven van de landelijke omgeving.

Terug naar het gastenboek