Menu

Comfortabele appartementen

Er zijn veertien appartementen, geschikt voor zowel echtparen als alleenstaande ouderen. Daarnaast zijn er ook nog vier ruime zorgstudio’s, de zogenaamde woonslaapkamers.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, evenals de rest van het gebouw. Er is overal mechanische ventilatie. Alle appartementen hebben een terras of balkon met electrisch bedienbare knikarm zonneschermen. Op de benedenverdieping zijn de slaapkamerramen voorzien van zogenaamde screens, die eveneens electrisch bedienbaar zijn. In het appartement is een zogenaamd zusteroproepsysteem aanwezig, dat middels een hanger om de hals of een polsbandje kan worden geactiveerd.

Alle moderne communicatie mogelijk

De appartementen zijn voorzien van telefoon-, CAI- en internetaansluiting in de woon- en slaapkamer. Woonzorgvoorziening De Wilgenhoeve heeft een collectief KPN-abonnement; gesprekskosten worden individueel verrekend.

Begane grond: indeling appartementen (6)

Op de begane grond bevinden zich zes appartementen van circa 60 m²
(appartement A).  Deze appartementen bestaan uit een royale entree, een badkamer met toilet, een slaapkamer en een woonkamer. De woonkamer is voorzien van een kitchenette met een inbouwkoelkast. Aan de woonkamer grenst een tuin met terras, uiteraard bereikbaar via een eigen tuindeur.

Begane grond: indeling zorgstudio’s (4)

Tevens bevinden zich vier zorgstudio’s van circa 32 m² op de begane grond, met een eigen badkamer met toilet en een kitchenette (appartement B). Aan de kamer grenst een tuin met terras, bereikbaar via een eigen tuindeur.

Eerste verdieping: indeling appartementen (8)

Op de eerste verdieping (bereikbaar met een grote lift) bevinden zich acht appartementen die gelijk zijn aan de appartementen op de begane grond, maar voorzien van een balkon in plaats van een terras zodat er een effectieve woonruimte overblijft van circa 50 m² (appartement C).

Alle appartementen worden leeg opgeleverd en kunnen dus naar eigen smaak ingericht worden, met uitzondering van de badkamer die geheel betegeld is.

Terug naar Kleinschalig wonen