Menu

Centraal in Nederland gelegen verzorgingshuis

Particuliere woonzorgvoorziening De Wilgenhoeve ligt in de plaats Hei- en Boeicop. Dit is een klein dorp met zogenaamde lintbebouwing. Aan weerszijden van de weg bevinden zich van oudsher boerderijen en burgerwoningen gescheiden door een weg en een zogenaamde we(a)tering met specifieke boogbrugjes. Ondanks een kleine dorpskern heeft het dorp zijn authentieke uitstraling behouden en is het een “groene parel” in deze streek.

Prachtig uitzicht op weilanden, sloten en knotwilgen

De bewoners kijken uit op een weid(s)e polderlandschap met knotwilgen, sloten en weilanden. Dit uitzicht is kenmerkend voor de streek De Vijfheerenlanden.

Korte afstand tot diverse snelwegen

De Wilgenhoeve is gesitueerd in de driehoek Vianen-Culemborg-Gorinchem op slechts vijf minuten afstand van de A2 en de A27. Op deze kaart kunt u de geografische ligging bekijken.

Openbaar vervoer

De Wilgenhoeve is bereikbaar met het openbaar vervoer. Via: www.9292.nl kunt u uw reis bepalen. Als u daar de postcode 4126 RK invoert, krijgt u vanzelf te zien wanneer de buurtbus rijdt en wanneer u een belbus kunt bellen. Als halte moet u dan opgeven: Hei- en Boeicop, halte Van Zuilenstraat. De halte is schuin tegenover De Wilgenhoeve (vijftig meter).

Vanaf treinstation Leerdam rijdt een treintaxi. Deze zet u voor de deur van De Wilgenhoeve af.